Luottamusmiehet Huomioikaa

Vanhentuneiden luottamusmiestietojen poistaminen

Luottamusmies on työpaikan tärkeä edunvalvoja. Olet ollut aikaisemmin valittuna luottamusmiehenä työpaikallasi. Nyt voimassa oleva toimikausi on pääsääntöisesti 2023 – 2024. Toimikautesi on vanhentunut ennen vuotta 2023. 

Poistamme Teollisuusliiton luottamushenkilörekisteristä kaikki vanhentuneet kausitiedot 31.8.2023.

KUINKA LUOTTAMUSMIESILMOITUS TEHDÄÄN

Jos toimit vielä luottamusmiehenä, voit tehdä ilmoituksen LH-asiointipalvelun kautta. Mene sivulle teollisuusliitto.fi ja klikkaat sivun oikeasta yläkulmasta LH-asiointipalvelu painiketta. 

Luottamusmiesilmoituksessa kysytään valittujen luottamusmiesten ja työnantajan edustajan nimi, sähköposti ja matkapuhelinnumero. Olethan tarkkana näiden tietojen kanssa, koska sähköinen allekirjoitus lähetetään pääluottamusmiehelle, varapääluottamusmiehelle ja työnantajan edustajalle sähköisesti allekirjoitettavaksi Visma Signin kautta. Ilmoituksen tekijä saa kuittauksen Visma Signista, kun kaikki ovat allekirjoittaneet lomakkeen. Tämän jälkeen tiedot tallennetaan Teollisuusliiton luottamushenkilörekisteriin.

HUOMIOITAVAA

Järjestelmässämme on myös saapuneita ilmoituksia, joita ei ole pystytty tallentamaan, koska jonkun henkilön sähköinen allekirjoitus puuttuu. Voi olla, että lomakkeessa on ollut virheitä sähköpostin tai puhelinnumeron osalta. Ilmoitus vanhenee ja poistuu järjestelmästä kolmen (3) kuukauden kuluessa, jos siitä puuttuu allekirjoituksia. Tässä tapauksessa on tehtävä uusi ilmoitus. 

OTA YHTEYTTÄ

Jos sinulla on kysyttävää luottamusmiesilmoituksen tekemiseen liittyen, niin voit ottaa yhteyttä asiointipalvelu@teollisuusliitto.fiAutamme ja opastamme mielellämme ilmoituksen tekemisessä. 

Ystävällisin terveisin

TEOLLISUUSLIITTO RY

Asiointipalvelu

Jaa artikkeli muille...