YTA-päivät Torniossa

Osastomme harmaapäinen joukkue osallistui 10-11.9 autoalan perinteisille yhteistoiminta eli YTA-päiville, jotka järjestettiin Torniossa. Järjestelyistä vastasi ansiokkaasti Kemin autokorjaamotyöväen osasto,
Aluksi liiton toimitsijat, Raimo Riima ja Mika Lindblad, kertoivat ajankohtaisista ja tulevista asioistaja ja vastailivat kysymyksiin.
Seuraavaksi pääsimme tutustumaan Tornion Panimoon. Asiantuntevan oppaan johdolla kiersimme panimossa, missä saimme tietoiskun panimon historiasta ja oluen valmistuksen saloista. Tämän jälkeen pääsimme maistelemaan ja vertailemaan muutamaa oluttyyppiä, niiden eroja ja makuja. Kierros loppui panimokauppaan, missä pääsi ostamaan tuliasjuomat kotiin. Ja valikoima oli laaja. Jokaisen makuun löytyi mieleistä juotavaa.
Ohjelma jatkui leikkimielisellä viiden rastin kilpaillulla Pikisaaressa, missä testattiin arviotikykyä, heittokäden tarkkuuta ja yleistietoa. Niinhän niinä kävi, että osastomme joukkue voitti kilpailun selvällä piste-erolla seuraavaan. Mukanamme Tampereelle tuli sitten komea kiertopalkinto, joka ensi keväänä palautetaan Kajaaniin, jossa seuraavat YTA-päivät pidetään.
Päivä jatkui illallisella ja sen jälkeen halukkaat pääsivät tutustumaan Tornion yöelämään, kukin mieltymystensä mukaa.
Sunnuntaina oli mahdollisuus poiketa ulkomailla ostoksilla ja päivät päättyivät sitten palkintojen jakoon.
Päivät olivat antoisat ja hauskaa oli. Ja samalla muistutimme liittoa, että osastomme voi hyvin ja toimii.

Jaa artikkeli muille...

Uusi Momentti-jäsentiedote vuodelle 2022 on ilmestynyt

Alta klikkaamalla pääset lukemaan uusinta Momentti-lehteä!