Syyskokous on 24.10 klo 18.00 alkaen. Paikka on ravintola Pons, Hämeenkatu 13,
7. kerros
Alla olevista kahdesta listasta pitää valita toinen itselle ruokailuksi.
Ilmoittautumiset Juhani Jaralle viimeistään 16.10 allergioineen.
puh: 0400-699 953
email: juhani.jara(at)gmail.com
PONSMENU
Scampi X Gochujang X Mango
Grillattuja jättikatkaravunpyrstöjä, mango-papaijasalaattia paahdettua seesaminsiementä, gochujang majoneesia ja rapukeksiä. (L)
Tenderloin X Pepper X Pecorino-potatoes
Sisäfileepihvi kotimaisesta naudanlihasta(150g), viherpippurikermaa ja pecorinojuusto-perunaa. (L,G)
Chocolate X Raspberry X Raspberry X Raspberry
Paahdettua valkosuklaa namelakaa, vadelmamarenkia, suklaalastua, vadelmaganachea ja tuoretta vadelmaa. (VL,G)
NORDICMENU
”Waldorf” X Apple X Cellery X Walnut
Puuhiilellä grillattua selleriä, omenaa kahdella tapaa, rapeaa selleriä, varsiselleriä, suolapaahdettua saksanpähkinää ja sellerimajoneesia (L,G)
Pike Perch X Peas X Summer Potato X Beaurre blanc & Roe & Dill
Paistettua kuhaa, hernepyrettä & sokerihernettä, mätiä, beurre blanc kastiketta ja varhaisperunaa & tilliä (L,G)
Posset X Rhubarb X Strawberry X Elderflower
Sitruuna jogurttiposset, marinoitua raparperia, mansikka-kauracrumblea, ja seljankukkasiirappia (L,G)