Ajankohtaista asiaa

Osaston hallitus jää joulutauolle, mutta kokoustaminen jatkuu taas tammikuussa. Toki yhteydessä voi olla aina kun aihetta ilmenee.
Ensi keväällä on liittokokous, missä mm. liiton toiminnan painopisteet määritetään viideksi vuodeksi eteenpäin. Liittokokousedustajien vaalit ovat maaliskuussa ja on ensiarvoisen tärkeää, että äänestysprosentti saadaan korkeaksi. Työnantajapuoli seuraa tarkasti äänestysaktiivisuutta ja tekee siitä omat johtopäätöksensä. Kannattaa siis äänestämällä osoittaa, että liittomme on vahva ja ajaa jäseniensä asiaa. Markkinoikaa liittokokousvaaleja työpaikoillanne.
Tammikuun 21. päivä on viimeinen aika jättää osastojen esitykset liittokokouksen käsiteltäväksi. Siispä, jos on mielessä jokin asia, mitä pitäisi viedä eteenpäin, niin vinkkiä osaston hallitukselle. Niistä sitten sorvataan esitys ja pistetään eteenpäin.
Ja jos on mielessä jokin asia, mitä tulevassa työehtosopimuksessa pitäisi korjata, niin osaston hallitukselle vaan viestiä. Teemme niistä esityksen.
Uusille luottamusmiehille on myös alkuvuodesta tulossa aloituskursseja. Sinne kannattaa ehdottomasti lähteä. Ja on tärkeää, että varaluotot myös kouluttautuvat.
Osaston hallitus toivottaa rauhaisaa Joulun aikaa jäsenistölle.

Jaa artikkeli muille...

Uusi Momentti-jäsentiedote vuodelle 2022 on ilmestynyt

Alta klikkaamalla pääset lukemaan uusinta Momentti-lehteä!